Gradska plaža BANJ, Šibenik
3

Gradonačelnik obišao plažu Banj

Gradonačelnik obišao plažu Banj

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić obišao je jutros gradsku plažu Banj i gradilište na objektu, te izrazio nezadovoljstvo zatečenim izgledom plaže koja je devastirana, što zbog oštećenja na samom platou, što zbog velike količine otpada.

„U razgovoru s radnicima izvođača radova na objektu saznao sam kako se tijekom noći vrši iskrcaj ribe na obližnjem pristaništu, te se ista kamionima prevozi cestom do platoa plaže i uslijed toga devastira. Tu postoji znak zabrane prometovanja, no očito je da moramo svugdje stavljati barijere, jer oni koji to čine ne poštuju svoj Grad i njegove javne površine. Nažalost, to će sve opet tražiti dodatna proračunska sredstva. Ovim putem apeliram i na motocikliste da ne koriste novu šetnicu za prometovanje, jer i to nam stvara dodatne troškove, s obzirom da sam i tu uočio nova oštećenja.“, kazao je gradonačelnik.

Gradonacelnik će o ovoj temi u ponedjeljak raspraviti s pročelnicima na redovnom kolegiju i dati konkretne zadatke, a od izvodaca radova na objektu zatražiti ubrzani hodogram aktivnosti na njegovoj izgradnji.

Objavljeno: 09.11.2013, 09:38 Natrag na pregled ostalih novosti

Copyright 2013 © www.banj.hr | Sva prava pridržana