Gradska plaža BANJ, Šibenik
3

Plaža Banj među tri finalista za nagradu INpuls koju dodjeljuje Udruga gradova

Plaža Banj među tri finalista za nagradu INpuls koju dodjeljuje Udruga gradova

Grad Šibenik je s projektom plaže Banj ušao među tri finalista za nagradu INPuls – Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi, koju dodjeljuje Udruga gradova.

Gradonačelnik dr. Ante Županović, njegov zamjenik Franko Vidović i pročelnica Ureda gradonačelnika Ivana Bujas Rupić upravo se nalaze u Zagrebu, u hotelu Westin gdje će se, nakon prezentacije primjera inovativne prakse po kategorijama, oko 14. sati, znati pobjednici i dodijeliti priznanja.

27 gradova prijavilo je 71 primjer najbolje prakse za nagradu INPuls, a grad Šibenik se s projektom plaže Banj natječe u kategoriji gospodarskog razvoja u kojoj je prijavljeno osam projekata. Nakon što je Udruga gradova imenovala tročlane ocjenjivačke odbore koji su razmotrili sve nominirane prakse, odredili su tri finalista, među kojima je i Šibenik, i posjetili nas u cilju detaljnog upoznavanja s nominiranom praksom, njenim provoditeljima i korisnicima.

Udruga gradova u Republici Hrvatskoj u studenom 2012. godine pokrenula je program INpuls – Inovacije i najbolja praksa u lokalnoj samoupravi s ciljem sustavnog prikupljanja, objavljivanja, ocjenjivanja, širenja i nagrađivanja najbolje prakse u lokalnoj samoupravi.

Objavljeno: 09.04.2013, 10:28 Natrag na pregled ostalih novosti

Copyright 2013 © www.banj.hr | Sva prava pridržana